عناصر عکاسی :راهنمای کامل مبتدیان
این مقاله که توسط شرکت طراح برتر جمع آوری و ترجمه شده اطلاعاتی راجع به عناصر عکاسی قرار داده ایم.
عناصر عکاسی چیست؟
این عناصر عکاسی است:
خط
شکل
فرم
بافت
الگو
رنگ
فضا
ترکیب بندی
نور
عمق میدان
پرسپکتیو
حالا اجازه دهید ما از ابتدای لیست شروع کنیم
خط :
ما به عنوان یک انسان عادت داریم دنیا را به شکلی خاص ببینیم. به عنوان مثال ، در یک عکس از یک منظره منظره ، ممکن است آن را به صورت دو درخت بلند ، غروب آفتاب زیبا ، ابرها ، دریای آرام ، کوه ها و … ببینید.
اگرچه به عنوان یک عکاس ، شما باید یاد بگیرید که چگونه به جهان فکر کنید و جهان را متفاوت ببینید – از نظر قطعات هندسی. یک خط احتمالاً یکی از قوی ترین و یکی از مهمترین عناصر در عکاسی یا هر نوع هنری است.
خط یک نمایش یک بعدی از یک شی است. همه چیز با یک خط شروع می شود ، و خطوط می توانند اشکال را تشکیل دهند ، و اشکال فرم را می سازند ، و فرم ساختار را تشکیل می دهد ، و بافت الگو را می سازد. اگر شما فقط یک عکاس تازه کار هستید ، مهم است که یاد بگیرید جهان را از نظر خطوط ، اشکال ، فرم ها ، بافت ها و الگوها ببینید.
خطوط می توانند بلند ، کوتاه ، ضخیم و نازک باشند. آنها همچنین می توانند به صورت افقی ، عمودی یا مورب بروند. همچنین می توانند صاف ، انحنایی ، دندانه دار یا شکسته باشند. اما مهمتر از همه ، خطوط همچنین می توانند بیننده را وادار به انجام کاری کنند. این می تواند چشم بیننده را هدایت کند و تمرکز او را از طریق رئوس مطالب سوژه شما و سایر نقاط اصلی در عکس هدایت کند. همچنین می تواند احساسات و خلق و خوی را منتقل کند.
به عنوان مثال خطوط نازک احساس ضعف یا شکنندگی ایجاد می کنند در حالی که خطوط ضخیم می توانند احساس قدرت ، جسارت یا ثبات را نشان دهند.
شکل:
خطوطی که با یکدیگر جمع می شوند می توانند اشکال ایجاد کنند. این اشیا را در یک صفحه دو بعدی نشان می دهد و برای ایجاد حس فضا و ماده از آنها در عکاسی استفاده می شود. اشکال ، مستطیل شکل ، گرد و غیره هستند ، به طرق مختلفی قابل استفاده هستند.
اشکال همچنین می توانند از طریق نور پس زمینه به صورت هنری در قالب سیلوئت نشان داده شوند.
فرم:
اگر بعد یا ضخامت سوم را به شکلی اضافه کنید ، فرم بدست می آورد. فرم همان چیزی است که باعث می شود عکس مانند زندگی به نظر برسد. در حالی که عکاسی بیشتر در یک صفحه دو بعدی ارائه می شود ، تکنیک های خاصی وجود دارد که عکاسان برای ایجاد فرم با ایجاد توهم از عمق یا ضخامت از آنها استفاده می کنند.
روش ما برای ایجاد توهم عمق از طریق استفاده از نور است. با دقت کنترل یا قرار دادن چراغ ها روی سوژه ، موارد برجسته و سایه ای به آن اضافه می کند تا ظاهری سه بعدی به آن ببخشد.
بافت:
از طرف دیگر ، بافت جزئیات موجود در سطح یک موضوع را نشان می دهد. مانند فرم ، گرفتن بافت یا احساس یک جسم در صفحه دو بعدی می تواند یک چالش باشد ، اما با استفاده از نور دقیق نیز می توان به آن دست یافت.
استفاده از بافت برای پس زمینه ها می تواند تصاویری ایجاد کند که زنده تر و هیجان انگیزتر به نظر می رسند.
الگو:
الگویی در هنر در فرهنگ لغت به عنوان “یک فرم یا طرح تکراری” تعریف شده است. در واقع ، وقتی تکرار اشکال و بافت ها را ایجاد می کنید ، الگویی شکل می گیرد. الگوها همه جا در اطراف ما هستند بنابراین می توانند از نظر زیبایی بیننده خوشایند باشند و ما معمولاً خیلی راحت به سمت آنها جذب می شویم. تأکید بر این الگوها می تواند عکس های شگفت انگیزی ایجاد کند.
رنگ:
رنگ در فرهنگ لغت به عنوان جنبه ای از ظاهر اجسام و منابع نوری تعریف شده است که ممکن است از نظر رنگ ، سبک بودن و اشباع توصیف شود. ” این امکان را برای شخص فراهم می کند تا اشیا مشابه دیگری را از هم متمایز کرده و موضوع دلخواه شما را به نمایش بگذارد. همچنین نقش عمده ای در تنظیم حالات موجود در تصویر دارد. رنگ های مختلف می توانند حال و هوای دیگری تنظیم کنند.
از طرف دیگر ، رنگ های سرد احساس آرامش ، سردی و حتی گاهی ناراحتی را نشان می دهند. رنگ های آبی ، خاکستری و سبز در این گروه قرار می گیرند.
انتخاب رنگ های مناسب در تصویر چیزی است که جوانب مثبت را از آماتور جدا می کند زیرا تفاوت زیادی در احساسات و روحیه عکس های شما ایجاد می کند.
فضا:
فضا یکی دیگر از عناصر مهم عکاسی است که به تصویر یک حس سه بعدی می بخشد. این به یک تصویر عمق
میبخشد و فاصله بین اشیا مختلف و پرسپکتیو را نشان می دهد.
ترکیب بندی:
هنگامی که در صحنه ای که می خواهیم از آن عکس بگیریم به دنبال خط ، شکل ، فرم ، بافت و الگو هستیم ، اشیایی را که نمی خواهیم از قاب دوربین خارج می کنیم و قاب را با عناصر مورد نظر خود پر می کنیم و ترتیب می دهیم به شکلی که موضوع عکس واقعاً برجسته باشد. این نیز به عنوان ترکیب یا قاب شناخته می شود.
در سایر اشکال هنری مانند موسیقی یا نقاشی ، هنرمندان معمولاً با یک ملافه یا بوم خالی شروع می کنند و فقط در هنگام کار عناصر و اشیا را در بر می گیرند. در عکاسی ، ما کاملاً برعکس عمل می کنیم. ما در حال حاضر همه چیز را در پیش رو داریم ، و تصمیم می گیریم چه چیزی را در قاب حذف کنیم قبل از گرفتن تصویر.
وقتی می گوییم چیدمان اشیا در یک قاب ، آنها را مانند گلها یا مبلمان شما در خانه مرتب نمی کنیم. تکنیک های خاصی وجود دارد که عکاسان برای ساخت تصاویر خوب استفاده می کنند ، یکی از معروف ترین آنها قانون یک سوم است.
انجام تعادل در یک ترکیب همیشه به این معنی نیست که سوژه خود را در مرکز کادر قرار دهید تا سمت چپ و راست قاب را متقارن کنید ، در عکاسی به این ترتیب کار نمی کند.
نور:
عکاسی از کلمات یونانی عکس به معنای “نور” و گراف به معنی “نقاشی” گرفته شده است بنابراین کلمه در لغت به معنای “نقاشی با نور” یا “نقاشی با نور” است. نور یکی از مهمترین عناصر عکاسی است.
به همان روشی که ما نمی توانیم چیزی را بدون نور ببینیم ، شما نمی توانید عکسی بدون نور داشته باشید.
کنترل نور با مکانیزم های موجود در دوربین شما و سایر عوامل خارجی مانند نور پس زمینه یا نور جلوی ، میزان نوردهی تصویر حاصل از آن را تعیین می کند.
بسته به نحوه کنترل نور با این ابزار ، می توانید از داشتن عکس در معرض نور کم یا نور زیاد جلوگیری کنید
عمق میدان:
هدف عکاسان این است که هنگام عکسبرداری از تصاویر واضح استفاده کنند. چشمان ما برای دیدن چیزهایی که تیز هستند آموزش دیده و متمرکز شده اند.
اما وقتی روی یک موضوع خاص تمرکز می کنیم ، آیا این بدان معناست که همه چیز در کادر باید از جمله پس زمینه واضح باشد؟
اینجاست که عمق میدان وارد می شود.
عمق میدان عنصر دیگری است که حس عکس داشتن سه بعدی را ایجاد می کند. بازی با عمق میدان به شدت بر ترکیب عکس شما تأثیر می گذارد ، و این را می توان با استفاده از لنزهایی با فاصله کانونی مختلف و همچنین تنظیم دیافراگم انجام داد.
پرسپکتیو:
در ترکیب عکس ، یکی از عادت هایی که باید از آن دور شوید ، عکسبرداری از حالت ایستاده است. این معمول ترین موضع عکاس است ، و گرچه راحت است ، اما نقطه نظر یا چشم انداز آن چیزی است که دیگران می بینند.
عکسبرداری از زاویه ای متفاوت مانند از بالا یا پایین ، شما را از یک منظر و منظره متفاوت از صحنه برخوردار می کند که شاید یک فرد معمولی آن را نبیند. و این نوع تصاویری است که شما باید به دنبال آن باشید.
نقطه دید یا چشم انداز می تواند به شدت حالت عکس را تغییر دهد ، احساس متفاوتی را منتقل کند یا فقط به شما امکان می دهد چیزهای جالب تری را در مقایسه با عکس گرفتن از یک سطح برتری یا ایستادن مستقیم ببینید.
به طور کلی ، تصویری که از یک سطح ردیف گرفته می شود ، عینیت و بی طرفی را منتقل می کند. عکسهای پرتره معمولی از این موقعیت گرفته می شوند زیرا شما می خواهید موضوع اصلی شما باشد و نمی خواهید آنرا از بین ببرید.
طراح برتر متخصص در طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، شخصی ، خبری و ... .