دوربین
در این مقاله که توسط شرکت طراح برتر جمع آوری و ترجمه شده است اطلاعاتی راجع به ثابت نگه داشتن دوربین قرار داده ایم
چقدر میتوانید دوربین را ثابت نگاه دارید؟
تکان دوربین یک امر ناگزیر است، آن چه اهمیت دارد این است که آیا موضوع هنگام نوردهی به اندازه ی کافی حرکت کرده است، که باید به آن توجه داشت. در عکاسی درجات مختلفی از وضوح تصویر وجود دارد. هر چند یک وضوح متوسط در حد و اندازه های وضوح کامل مقبول نیست، اما به هر شکل بد هم نیست و گذشته ازاین ها مسئله ی فوکوس همیشه امری نسبی است.
ثابت ماندن
ما بین سرعت شاتر مطمعن که موضوع در هر زمان دارای وضوح باشد تا سرعت بسیار پایین، تعداد سرعت های گوناگونی وجود دارد که با انتخاب درست آن ها می توانید به عکسی با وضوح خوب برسید، بدین معنا که اگر تعداد زیادی فریم عکاسی می کنید شانس این را دارید که دست کم یک عکس خوب داشته باشید.
طراح برتر: دو متغیر فنی در دوربین در اختیار شماست: سرعت شاتر و فاصله کانونی. فاصله کانونی تاثیر بیشتری در ثبات دوربین دارد، زیرا با افزایش فاصله کانونی لنز، زاویه ی دید آن تنگ تر می شود و در نتیجه با مختصر لرزش دست و یا جابجایی، موضوع از میدان دید خارج می شود. برای یافتن یک ترکیب مناسب سرعت شاتر و فاصله ی کانون
می توانید از این فرمول یا قانون استفاده کنید: کم ترین سرعت شاتر ایمن برابر است با معکوس فاصله کانونی. مثلا برای یک لنز 100 میلی متری کمترین سرعت شاتر ایمن مساوی است با 1/100 ثانیه که عدد مخرج این کسر همان فاصله کانونی لنز مورد استفاده است. این فرمول یک راه حل محافظه کارانه است که در کنار آزمایش و تجربه و داشتن یک چهار چوب، کمک موثری به ثبات دوربین و گرفتن عکس های واضح می کند.
آزمایش دوربین
در ادامه، آزمایش زیر را در شرایطی که امکان تکرار وجود داشته باشد، مثل منزل انجام دهید. موضوعی که انتخاب می کنید، باید دارای جزئیات قابل تفکیک مثل تابلوی بینایی سنجی، صحفه ی ساعت دیواری یا یک صحفه از کتاب و روزنامه باشد. برای این، آزمایش لنزی که بیشتر با آن کار می کنید را انتخاب کنید ، اگر لنزتان زوم است آن را در حداکثر فاصله کانونی قرار دهید، سپس با یک سرعت ایمن شروع کنید، عکس بگیرید و بعد از عکاسی هر فریم، سرعت شاتر را پایین بیاورید.
برای اطمینان بیشتر، دو برابر فاصله کانونی را برای سرعت ایمن انتخاب کنید مثلا 1/200 ثانیه با لنز 100 میلی متری تمام شک شما را از بین می برد و می توان این عکس را به عنوان معیار مقایسه به کار برد. برای عکسهای بعدی در این مورد خاص 1/100 ثانیه، 1/50 ثانیه، 1/25 ثانیه و … .
چند فریم را پشت سر هم عکاسی کنید. همان طور که گفتم، وقتی به سرعت های ایمن می رسید، در می یابید که ما بین عکس های محو و تاریک آن یکی دارای وضوح قابل قبول است. حالا عکس ها را به کامپیوتر منتقل کنید و آن ها را پشت سر هم
با یک نرم افزار نمایشگر عکس، با بزرگنمایی 100 درصد به دقت ببینید. توجه کنید که نه تنها در سرعت های پایین تر هم می توانید تعداد اندکی عکس با وضوح بالا داشته باشید، البته به شرطی که تعدادی عکس بگیرید. این آزمون را با لنز های دیگر خود با فاصله ی کانونی های مختلف تکرار کنید
طراح برتر متخصص در طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، شخصی ، خبری و….