چطور دوربین به دست بگیریم؟
در این مقاله که توسط شرکت طراح برتر جمع آوری و ترجمه شده است اطلاعاتی راجع به طریقه صحیح دست گرفتن دوربین قرار داده ایم
اشتباه برداشت نکنید. همه ی ما می دانیم چطور دوربین را روی دست بگیریم، اما یک روش کاملا استاندارد وجود ندارد، و هر عکاسی با کمی تفاوت روش خود را دارد. ولی با وجود گوناگونی روش ها- در اصول با یک دیگر مشترک هستند. مثال هایی که در ادامه به آن می پردازیم با
لنز های گوناگون در دو حالت عکاسی افقی و عمودی است. با توجه به این که هنگام کار با دوربین روی دست نسبت به تنظیم فوکوس و بزرگ نمایی کنترل کمتری وجود دارد، هر چه بیشتر دوربین را بچسبید، میتوانید آن را ثابت تر نگاه دارید.
(مقدماتی)
طراح برتر: آرنج ها کاملا به قفسه سینه چسبیده، دوربین محکم مقابل پیشانی قرار می گیرد. با دست راست بدنه آن را محم بگیرید، تمام انگشتان به غیر از انگشت اشاره که برای زدن دکمه ی شاتر به کار می رود، بدنه ی آن را محکم نگه می دارند. بیشترین وزن دوربین روی انتها گودی کف دست راست قرار دارد، درست در مرکز بدنه ی آن و مچ دست کاملا عمود است. در حالت فوکوس اتوماتیک، کمی تنظیم حلقه ی زوم نیاز است، و انگشتان دست چپ،شست، سوم و چهارم این کار را به خوبی انجام می دهند.
انگشت اشاره دست چپ جلو ی لنز را نگه می دارند و انگشت کوچک با کمی فشار به دست راست در نگه داشتن بدنه ی آن کمک می کند.
(گرفتن محکم تر دوربین با استفاده از بند دوربین)
میان روش های مقدماتی با این روش کمی محکم تر نگه داشته می شود.
ابتدا بند آن را به گردن بیندازید، دست راست را داخل بند ببرید به طوری که دور مچ دست راست به طرف پایین قرار گیرد تا کاملا کشیده شود. به یاد داشته باشید که این روش زمانی مناسب است که بند دوربین شما کوتاه باشد.
(پیچیدن بند دوربین دور مچ دست)
این روش هنگام عکاسی با سرعت های پایین کاربرد دارد، اما باید هنگام آزاد کردن بند مراقب افتادن دوربین باشید. ابتدا بند را دور مچ دست بپیچیده، به طوری که کاملا بند پیچ خورده سپس بند را جمع کنید و آن را محم نگه دارید.
(عکاسی کادر عمودی با دکمه شاتر دوم)
بعضی از دوربین های اس ال آر دیجیتال دارای دکمه شاتر دوم برای عکاسی عمودی هستند.
این روش تنها برای راحتی کار عکاس نیست، بلکه با کمک آرنج ها که به بدن چسبیده و هر دو ساعد که عمود است، باعث ایجاد حفظ تعادل بیشتر و در نتیجه محکم نگاه داشتن هر چه بیشتر دوربین می شود.
(عکاسی کادر عمودی با دکمه شاتر استاندارد به روش دست از رو)
طراح برتر: بدون شاتر دکمه ی دوم، دو راه وجود دارد. اولی این است که، دکمه شاتر، رو به بالا قرار گیرد، به این حالت (دست از رو) گفته می شود. جای گیزینی وجود ندارد، زیرا آرنج دست راست رو به بالا قرار گرفته و هیچ نقش در حفظ تعادل ندارد. بیشترین سهم نگه دارنده ی دوربین به عهده دست چپ است، به طوری که کف دست چپ بیشترین فشار وزن دوربین را تحمل می کند. چشم چپ به طور طبیعی باز می ماند و منظره یاب تنها با چشم راست دیده می شود.
(عکاسی کادر عمودی با دکمه شاتر استاندارد به روش دست از زیر)
دومین حالت عکاسی عمودی با دکمه شاتر استاندارد این است که دست از زیر روی دوربین قرار بگیرد. در این حالت آرنج ها در دو سمت بدن چسبیده باقی می مانند، که برای حفظ تعادل خوب است، اما باعث فشردگی دست راست می شود.
راه حل برای این که دست ها زیاد به یک دیگر فشرده نشود، این است که از کف دست راست استفاده نکنید، و به جای آن با انگشتان دست راست بدنه ی دوربین را بگیرید وبه کف دست چپ بچسبانید، بدین ترتیب بخشی از وزن دوربین به دست چپ منتقل می شود. در این وضعیت مچ دست راست روی قفسه سینه باقی می ماند.
طراح برتر متخصص در طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، شخصی ، خبری و….