حالت های مختلف عکاسی
این مقاله که توسط طراحی سایت شرکت طراح برتر جمع آوری و ترجمه شده اطلاعاتی راجع به حالت های مختلف عکاسی قرار داده ایم
دوربین های مختلف بر اساس اینکه تا چه حد پیشرفته هستند، دارای حالت های عکاسی متعددی می باشند. استفاده از این حالت ها شخص را قادر می سازد تا در شرایط گوناگون به راحتی عکس های خوبی بگیرد یا درصورت نیاز،
تنظیمات مختلف دوربین را با دقت و وسواس برای تهیه تصویر داخواه خود تغییر دهد.
طراحی سایت طراح برتر: ما در ادامه به توضیح حالت های مختلف عکسبرداری که در دوربین ها وجود دارد می پردازیم. ممکن است در دوربین شما تمام این موارد وجود نداشته باشد یا اینکه با اسامی دیگر معرفی شده باشد.
را برای تنظیم دیافگرام و شاتر در اختیار شما می گذارد، بسیاریmanual چنانچه دوربین در حالت
از حالت های دیگر را می توانید برای خود ایجاد کنید.
*حالت اتوماتیک عکاسی :
استفاده از این حالت برای افراد مبتدی یا تهیه عکس های فوری بدون اینکه بخواهیم خود را درگیر تنظیمات پیچیده نماییم پیشنهاد می شود.
در اینجا دوربین نوردهی را در حالت اتوماتیک تنظیم کرده، سرعت شاتر، اندازه دیافگرام و ایزو را مشخص میکند.
استفاده از برخی امکانات دوربین در این حالت مقدور نخواهد بود.
طراحی سایت طراح برتر: اگر می خواهید با این روش عکسبرداری کنید، سوژه باید در شرایط طبیعی قرار داشته باشد. عکس های شب، محیط های کم نور یا پر نور و اجسام متحرک از این طریق با مشکل مواجه خواهند شد.
*حالت برنامه ریزی شده عکاسی :
این حالت معمولا با حرف p نشان داده می شود.
از نظر تنظیم نوردهی، مشابه حالت اتومات است. یعنی دوربین و دیافگرام را تنظیم می کند، اما در اینجا عکاس قادر به استفاده از قابلیت های دیگر دوربین نیز می شود. مانند تغییر در حالت فلاش، تعادل سفیدی، جلوه های تصویر و اصلاح مقدار نوردهی، بعضی دوربین ها ممکن است به جای حالت اتوماتیک از حالت برنامه ریزی شده استفاده کنند.
*الویت شاتر :
در این حالت سرعت شاتر توسط عکاس تعیین می شود و دوربین بر اساس میزان نور لازم، اندازه دیافگرام را مشخص می کند. بنابراین باز هم از حالت نوردهی اتوماتیک دوربین استفاده می شود.
طراحی سایت طراح برتر: برای عکسبرداری از سوژهای متحرک، صحنه های ورزشی و ایجاد حس حرکت اجسام، استفاده از الویت شاتر پیشنهاد می شود.
الویت دیافراگم :
در این حالت اندازه دیافراگم توسط عکاس مشخص شده و دوربین بر اساس نوردهی لازم، مقدار سرعت مناسب شاتر را تنظیم می کند. به علت فعال بودن نوردهی اتوماتیک لازم نیست
عکاس خود را درگیر تنظیمات دیگر نوردهی نماید. از این حالت برای تنظیم عمق میدان استفاده میشود.
حالت دستی در عکاسی :
در اینجا تنظیمات نوردهی دوربین از جمله سرعت شاتر، اندازه دیافگرام حساسیت بر عهده عکاس است و سیستم نوردهی اتوماتیک دوربین هیچ دخالتی در عکسبرداری نخواهند داشت.
طراحی سایت طراح برتر: بسیار از عکاسان حرفه ای ترجیح میدهند خود کنترل این تنظیمات مهم را در اختیار بگیرند. استفاده
از حالت دستی برای علاقه مندان و هنرجویان عکاسی بسیار ایده آل است تا بتوانند اثر تغییرات هر یک از موارد قابل تنظیم را در عکس مشاهده و حالت های گوناگون را تجربه کنند.
آنچه که شما را به طور کامل با حالتهای عکاسی و زمان استفاده از هریک از آنها آشنا میسازد، عکس گرفتن است و نه حفظ کردن کاربرد هریک از دکمههای دوربین. پس دوربینتان را بردارید و عکاسی با آن را شروع کنید . . .
متخصص در طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، شخصی ، خبری و …